Napunite baterije u WoodenHouse Vukelić

WoodenHouse Vukelić preslika je arhitektonskog stila specifičnog za Stubičko podneblje ranog 19. stoljeća. Supružnici Lida i Krešimir Vukelić kupili su 1995. godine zemljište s parcelom, te renovirali drvenu kuću kako bi mogli u slobodno vrijeme pobjeći od gužve grada. Postojeća tradicionalna zagorska hiža bila je konstruktivno u lošem stanju te je renovirana uz uzimanje u obzir karakteristika lokalnog arhitektonskog naslijeđa i oblikovanja. Stara kuća je sačuvana, obnovljena i adaptirana prema suvremenim potrebama, ali poštujući pritom tradicionalni izričaj oblikovanja.

Dugi niz godina polako su ulagali svoje vrijeme i sredstva postupno stvarajući oazu mira i uživanja u prirodi. Kuća je stvarana po njihovom guštu uz veliku posvetu okućnici koju krasi vrt i terasu sa roštiljem. Posjetite nas i odmorite se u srcu prirode i napunite baterije u zelenoj oazi daleko od stresa, ljudi i Interneta. Da, tako je- namjerno ističemo da kod nas nema WiFi pristupa jer želimo omogućiti našim posjetiteljima potpuni mir i punjenje svojih baterija, a ne onih od laptopa :)

  • Jeste li za kupanje?

    U cijenu vašeg boravka uključene su 2 jednodnevne karte za Terme Jezerčicu koja je nadomak ruke
  • Volite šoping?

    Ako volite shopping u neposrednoj blizini su dva najveća shopping centra u Hrvatskoj. Birajte Westgate centar ili Outlet Roses koji su 15km udaljeni od nas
  • Volite prirodu?

    Posebno smo ponosni na naše susjedstvo koji čini bukova šuma

Ispunite kratki kviz i saznajte da li ste ljetni ili zimski tip osobe!

Maštate o boravku u drvenoj kući u šumi, no ne znate koje je idealno godišnje doba za Vas?

KVIZ